De Belgische federatie van fabrikanten van buitengevelisolatiesystemen steekt in een nieuw jasje. Niet enkel de naam is gewijzigd, naar aanleiding van de tiende verjaardag van IVP-ETICS vonden de leden dat het tijd was voor een make-over.

 

Voluit luidt de nieuwe naam xthermo.be - Façade Insulating System Association, een gepaste naam voor een Belgische federatie in een sector die de wind in de zeilen heeft, dankzij de ambities van consumenten, architecten en zowat alle Belgische en Europese overheden omtrent energie-efficiënt bouwen en verbouwen. Xthermo staat voor duurzame, hoogwaardige en technisch goedgekeurde systemen. De federatie en haar leden bieden hun uitgebreide kennis en competentie aan voor het realiseren van de beste, mooiste, ecologische en energiezuinige gevels, zowel in nieuwbouw als in renovatie.

Logo's Leden Samen (1)
Wie zijn de xthermo leden?

De xthermo leden vertegenwoordigen het overgrote deel van de Belgische ETICS markt. EAE Op internationaal vlak is xthermo van bij de oprichting in september 2008 de gewaardeerde en gemotiveerde Belgische vertegenwoordiger van EAE, European Association for External Thermal Insulation Composite Systems, en bekleden haar leden vooraanstaande functies in diverse werkgroepen. EAE Op internationaal vlak is xthermo van bij de oprichting in september 2008 de gewaardeerde en gemotiveerde Belgische vertegenwoordiger van EAE, European Association for External Thermal Insulation Composite Systems, en bekleden haar leden vooraanstaande functies in diverse werkgroepen.

Over EAE
Rgb

Info over ETICS toepassingen ontvangen

Xthermo informeert de professional. Wil u ook heel wat nieuwigheden, tips&tricks, inspiratie én innovaties, heet van de naald in uw mailbox?