Thermometer
zomer in aantocht !

Wat zijn de ideale weersomstandigheden voor het plaatsen van een ETICS?

Meer weten
240522 BXL Award0013
De EAE awards

Woensdag 22 mei 2024 vond de uitreiking plaats. De EAE award toont aan dat energie-efficiënte gebouwen en een uitzonderlijke architectuur hand in hand gaan.

And the winner is ..?
Voorreiniging
Xthermo strijdt tegen groene gevels

Groenaanslag is een welbekend fenomeen, Wat kan je eraan doen? , de leden van xthermo reiken antwoorden aan.

Meer weten

Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie

Xthermo is de Belgische federatie van fabrikanten van buitengevelisolatiesystemen, ook wel ETICS genoemd. Deze federatie staat voor duurzame, hoogwaardige en technisch goedgekeurde systemen en stelt uitgebreide kennis en competentie ten dienste voor het realiseren van de beste, mooiste, ecologische en energiezuinige gevels, zowel in nieuwbouw als in renovatie.

Over xthermo

Wat is ETICS?

ETICS is de afkorting voor “External Thermal Insulation Composite System”. Een ETICS systeem, ook wel buitengevelisolatiesysteem genoemd, wordt toegepast aan de buitenschil van een gebouw om de energieprestaties van zowel nieuwe als bestaande gebouwen te verbeteren. Op de markt is er een uitgebreid assortiment van ETICS systemen beschikbaar om te voldoen aan de verschillende energie -en klimaateisen van deze tijd.

Meer weten over ETICS?
Willco Haren 03 Web

Neem contact op

Je hebt een vraag of wil graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Bld Reyerslaan 80, 1030 Brussel

T +32 2 416 21 70

Publicaties

Xthermo publiceert artikels over diverse ontwikkelingen binnen de sector zowel over technische aandachtspunten, als over nieuwe regelgevingen.

Bekijk de publicaties