EAE Award 2021

EAE, the European Association for External Thermal Insulation Composite Systems, organiseert in 2021 voor de allereerste keer de EAE Award. Deze Europese wedstrijd werd in het leven geroepen om innovatieve technische, duurzame en esthetische oplossingen te belonen en in de kijker te zetten. De bekroonde projecten zullen worden gebruikt om de voordelen van energie-efficiëntie met ETICS systemen verder te promoten in Europa, maar ook in Noord-Amerika, China, Japan,… De EAE award toont aan dat energie-efficiënte gebouwen en een uitzonderlijke architectuur hand in hand gaan.

Heeft u een ETICS project waarmee je wel eens wil uitpakken? Perfect!

Schrijf u vandaag nog in en doe mee met de allereerste Europese ‘EAE Award’-wedstrijd.

EAE award inschrijving

Csm EAE Web EAE Award 2021 Trophy 2020 09 10 57538E45df
Knauf Vandormael Web
architect : R2Livin - photo: M. Soubron
Opbouwvariatie1
Info over ETICS toepassingen ontvangen?

Xthermo informeert de professional over de laatste nieuwe trends en regelgevingen uit de sector. Wil u ook heel wat nieuwigheden, tips&tricks, inspiratie én innovaties, heet van de naald in uw mailbox? Schrijf u vandaag nog in voor de xthermo-nieuwsbrief!

Xthermo nieuwsbrief
Prijsuitreiking

De EAE Award wordt uitgereikt tijdens het 5e European ETICS Forum 2021, gepland voor zomer/najaar 2021 in Praag. De prijswinnaars in elke categorie zullen worden uitgenodigd voor het grote evenement.Meer info? Lees alles over de inschrijvingsprocedure in de EAE Award brochure.

EAE Award 2021
EAE award inschrijving
ETICS are amazing

Welke projecten maken kans?

De EAE Award richt zich op Europese projecten in nieuwbouw, renovatie en uitbreiding, uitgevoerd na 2015. Projecten moeten het gebruik van ETICS omvatten, gedeeltelijk of volledig. Ze kunnen worden gecombineerd met andere maatregelen om de energieprestaties en energie-efficiëntie van het gebouw te verbeteren, zoals bijvoorbeeld het gebruik van hernieuwbare energiebronnen of slimme apparaten.

Wie kan deelnemen?

Alle particuliere en openbare eigenaars, architecten en planners, openbare of particuliere instellingen (met inbegrip van gemeenten), alsook bouwbedrijven en installateurs kunnen met een ETICS project deelnemen aan de allereerste EAE Award 2021.

Benieuwd hoe de jury zal evalueren of hoe u kan deelnemen?

Lees er alles over in de EAE Award brochure.