EAE Award 2021

EAE, the European Association for External Thermal Insulation Composite Systems, organiseert in 2021 voor de allereerste keer de EAE Award. Deze Europese wedstrijd werd in het leven geroepen om innovatieve technische, duurzame en esthetische oplossingen te belonen en in de kijker te zetten. De bekroonde projecten zullen worden gebruikt om de voordelen van energie-efficiëntie met ETICS systemen verder te promoten in Europa, maar ook in Noord-Amerika, China, Japan,… De EAE award toont aan dat energie-efficiënte gebouwen en een uitzonderlijke architectuur hand in hand gaan.

 

UPDATE

De winnaars van deze award werden op 16 september 2021 bekend gemaakt en 2 Belgische inzendingen zijn geselecteerd. Schrijf U hieronder in op de xthermo nieuwsbrief en kom hierover meer te weten.

Csm EAE Web EAE Award 2021 Trophy 2020 09 10 57538E45df
EAE award inschrijving
ETICS are amazing
Prijsuitreiking

De winnaars van de EAE Award werden bekend gemaakt tijdens het 5e online European ETICS Forum 2021 op 16 september 2021. De winnaars in elke categorie zullen worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking in Praag tijdens het 6e European ETICS Forum op 19 mei 2022.

EAE AWARD

Welke projecten maken kans?

De EAE Award richt zich op Europese projecten in nieuwbouw, renovatie en uitbreiding, uitgevoerd na 2015. Projecten moeten het gebruik van ETICS omvatten, gedeeltelijk of volledig. Ze kunnen worden gecombineerd met andere maatregelen om de energieprestaties en energie-efficiëntie van het gebouw te verbeteren, zoals bijvoorbeeld het gebruik van hernieuwbare energiebronnen of slimme apparaten.

Wie kan deelnemen?

Alle particuliere en openbare eigenaars, architecten en planners, openbare of particuliere instellingen (met inbegrip van gemeenten), alsook bouwbedrijven en installateurs kunnen met een ETICS project deelnemen aan de allereerste EAE Award 2021.

 

Info over ETICS toepassingen ontvangen?

Xthermo informeert de professional over de laatste nieuwe trends en regelgevingen uit de sector. Wil u ook heel wat nieuwigheden, tips&tricks, inspiratie én innovaties, heet van de naald in uw mailbox?

 

 

Knauf Vandormael Web
architect : R2Livin - photo: M. Soubron
Opbouwvariatie1