Genomineerde ETICS-projecten voor EAE Award 2023-2024 zijn gekend!

Na een succesvolle editie in 2021 organiseert EAE, de Europese federatie voor ETICS-systemen, voor de tweede keer de EAE Awards, een prijs die innovatieve projecten met ETICS-systemen lauwert. De prijsuitreiking gaat door in Brussel op 22 mei 2024, in het Thon Hotel EU.

De Europese wedstrijd werd twee jaar geleden in het leven geroepen om innovatieve toepassingen, zowel technisch, esthetisch als op het vlak van duurzaamheid, van ETICS-systemen in de kijker te zetten en aan te tonen dat het realiseren van energie-efficiëntie gebouwen hand in hand kan gaan met uitzonderlijke architectuur. De bekroonde projecten worden gebruikt om de voordelen van ETICS-systemen – vooral die op het gebied van energie-efficiëntie – verder te promoten in Europa.

Genomineerde ETICS-projecten

“The curtain has been lifted!” zei Ralf Pasker, Managing Director van de Europese federatie voor ETICS (EAE), trots. De genomineerden voor de EAE Award 2023-2024 zijn gekend! De internationale jury is onlangs samen geweest om uit 53 inzendingen uit 14 verschillende landen een shortlist van 14 genomineerden samen te stellen. België en Duitsland tellen elk 3 genomineerden. Spanje, United Kingdom en Oostenrijk elk 2. Slovenië en Italië haalden elk met 1 project

👉 Ontdek hier snel alle genomineerde projecten!